Over ons

Deurwaarderwijzer is een onderdeel van Baldinger Gerechtsdeurwaarders uit Alkmaar. Een gerenommeerde partij die op alle gebieden van invordering actief is. De gehele keten van preventie door middel van debiteurenbeheer tot het gerechtelijk incasseren (door het ten uitvoer leggen van vonnissen) onder één dak met alle waarborgen die bij normale incassobureaus ontbreken zoals toezicht op de financiën door een overheidsorgaan (BFT), permanente educatie van de gerechtsdeurwaarders en het gebruik van speciale (wettelijk beschermde) derdengeldrekeningen.

 

Historie

certificate.jpgBaldinger Gerechtsdeurwaarders is al meer dan vijftig jaar een betrouwbaar adres. De grootvader van de huidige eigenaar begon in 1955 met dit familiebedrijf. De praktijk kwam vervolgens in handen van de schoonzoon van de stichter.

Op 5 januari 1998 benoemde de Koningin de derde generatie, in de persoon van Sebastiaan Baldinger, tot gerechtsdeurwaarder. In 2002 nam hij het roer over van zijn vader. Sindsdien leidt hij het bedrijf op een doeltreffende manier, zonder maar een moment de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Baldinger Gerechtsdeurwaarders is lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders.

 

Privacy Statement

Bij onze werkzaamheden gebruiken wij persoonlijke gegevens over u. In onze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen, gebruiken en bewaren en met welk doel. Incassowijzer (als bedrijfsonderdeel van Baldinger Gerechtsdeurwaarders) is verantwoordelijk voor het gebruiken van uw gegevens. Daarbij moeten wij ons houden aan de wetten en regels die daarvoor gelden (zie bijlage “Wetten en regels”).

Lees en download onze Privacyverklaring.

 

Contactinformatie

Algemeen Postadres: Bezoekadres:
Tel: 072 511 39 53 Rogier van der Weydestraat 8 C Rogier van der Weydestraat 8 C
Fax: 072 515 58 05 1817 MJ Alkmaar 1817 MJ Alkmaar
E-mail: info@incassowijzer.nl